مدارک لازم جهت اخذ ویزای انگلیس

مدارک لازم جهت اخذ ویزای انگلیس

سپتامبر 6, 2016
ویزا

کلیه مدارک نیاز به ترجمه انگلیسی دارند بدون نیاز به تایید دادگستری و امور خارجه.

1) اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه‌­های قبلی

  • مدت اعتبار حداقل 6 ماه از تاریخ ورود.
  • ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی است.
  • داشتن دو صفحه سفید روبه‌روی هم

2) 6 قطعه عکس ۴/۵*۳/۵ رنگی، تمام رخ با زمینه سفید، کاملاً از روبه‌رو، بدون لبخند، بدون عینک، گردی صورت کاملاً مشخص باشد، حداکثر برای 6 ماه اخیر (عکس با پاسپورت و ویزاهای قبلی یکی نباشد).

3) اصل و ترجمه شناسنامه به همراه کپی از کلیه صفحات آن.

4) اصل و ترجمه سند ازدواج.

5) اصل گواهی حساب بانکی با مهر و امضاء بانک فقط به زبان انگلیسی (ارائه گردش حساب سه ماهه و گواهی تمکن  با مانده یکسان الزامی است و زمان صدور گواهی حساب بانکی حداکثر 20 روز قبل از تاریخ تحویل مدارک به سفارت باشد و سایز پرینت بانکی A4  باشد).

  • حساب‌های جاری: کارکرد سه ماه اخیر به زبان انگلیسی و تمکن.
  • گواهی تمکن به زبان انگلیسی برای سپرده­‌های بانکی به همراه گردش سه ماهه سود به زبان انگلیسی همراه با مهر شعبه و امضاء بانک (ارائه گواهی تمکن برای حساب گردش سود نیز الزامی است)

* باید حداقل موجودی حساب یا سپرده برای هر نفر 500.000.000 ريال باشد.

* علاوه بر حساب شخصی در صورت خویش‌فرما بودن ارائه گواهی تمکن و گردش 6 ماهه شرکت یا مرکز مربوطه به انگلیسی با مانده یکسان الزامی است.

قابل ذکر است در گردش حساب‌ها مبلغ حقوق، دریافتی اجاره خانه و سودسپرده باید مشخص باشد.

در مورد گردش حساب‌ شرکت‌ها نیز کلیه نقل و انتقالات وجوه در مورد خرید و فروش‌های شرکت باید مشخص باشد.

6) اصل و ترجمه سند مالکیت و در صورت اجاره دادن اصل و ترجمه اجاره‌نامه

7) اصل و ترجمه مدارک شغلی

  • پزشکان: پروانه مطب یا حکم کارگزینی از بیمارستان، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی (در صورتی که صاحب داروخانه، کلینیک و مراکز درمانی، آزمایشگاه و …هستند لیست بیمه برای 3 ماه آخر کارمندان)
  • وکلا: پروانه وکالت
  • مشاغل دولتی: حکم کارگزینی یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، سمت و میزان حقوق دریافتی و ذکر مرخصی بنا به تاریخ سفر و نوع آن از جمله با حقوق  یا بی حقوق، سابقه بیمه تأمین اجتماعی با مهر سازمان  و فیش حقوقی  3 ماه آخر به همراه کارت پرسنلی
  • بازنشسته‌­ها: ارائه  آخرین حکم بازنشستگی، ارائه فیش حقوقی 3 ماه آخر و کارت بازنشستگی
  • مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار با ذکر مدت اشتغال، سمت و میزان حقوق دریافتی و ذکر مرخصی بنا به تاریخ سفر و نوع آن از جمله با حقوق یا بی حقوق از شرکت مربوطه به همراه فیش حقوق 3 ماه آخر و سابقه بیمه تأمین اجتماعی با مهر سازمان
  • در صورت خویش‌فرما بودن: جواز کسب / آخرین آگهی تغییرات و لیست بیمه کارمندان شرکت برای 3 ماه اخیر و برگ مالیاتی 3 سال آخر
  • معلمان، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه: اصل حکم کارگزینی یا گواهی اشتغال به کار با ذکر مدت اشتغال، سمت و میزان حقوق دریافتی و ذکر مرخصی بنا به تاریخ سفر و نوع مرخصی به همراه فیش حقوقی سه ماهه آخر و سابقه بیمه تأمین اجتماعی با مهر سازمان
  • دانش آموزان و دانشجویان: اصل گواهی اشتغال به تحصیل و کارت دانشجویی

* جهت دانش آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند، علاوه بر نامه اشتغال به تحصیل، ارائه اصل رضایت‌­نامه کتبی از مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی است.

8) برای فرزندان زیر 18 سال که بدون همراهی یکی از والدین سفر می‌کنند رضایت‌­نامه محضری الزامی است و نیاز به ترجمه به زبان انگلیسی دارد.

9) اصل و ترجمه مدارک شغلی و مالی همسر برای خانم­‌های خانه­‌دار.

10) تکمیل فرم مشخصات فردی و فرم سفارت انگلیس

  • حضور کلیه مسافرین جهت انگشت نگاری در سفارت الزامی است.
  • کلیه مدارک نیاز به 2 سری کپی در برگۀ A4 دارند.
  • لازم به ذکر است با توجه به مدارک ارائه شده و نظر سفارت ممکن است مدارک دیگری از مسافر درخواست گردد که تهیه و ارائه آن‌ها جهت اخذ ویزا الزامی  است.

مدارک مورد نیاز جهت دریافت برگه عبور :

  • اصل شناسنامه، اصل کارت ملی، 4 قطعه عکس 4*6 (طبق شرایط اعلام شده در بند 2)
4.9/5 (9 Reviews)

4 دیدگاه در مورد “مدارک لازم جهت اخذ ویزای انگلیس

  1. سعید
    ژوئن 7, 2018
    پاسخ

    سلام و احترام اگر کسی از طریق شما ویزای انگلستان را دریافت نماید، آیا شما مبلغی بعنوان ضمانت بازگشت از وی طلب خواهید کرد؟
    ممنون

    • مدیریت
      ژوئن 7, 2018
      پاسخ

      عرض سلام به شما دوست عزیز
      بستگی به مدارک شما دارد، ما باید اطمینان حاصل کنیم که شما برمیگردید و این به مدارک شما بستگی دارد!
      برای اطلاعات دقیق تر با کارشناسان ما تماس بگیرید..

  2. sana
    مارس 12, 2019
    پاسخ

    عالییییییییییییییییی

  3. رئیسی
    مارس 14, 2019
    پاسخ

    عالی قشنگ بود

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *